Основната дейност на “АгротехНИКИ” ЕООД е търговия на малогабаритна селскостопанска, градинска и лека строителна техника , монтаж, дистрибуция и сервизно обслужване.

Мисия

Главната мисия на фирмата е запазване нивото на работа, доброто обслужване, навременната реакция, доставянето и ремонтирането на продукти в срок, качествен монтаж и най-важно -задоволяване нуждите на клиентите.

Цели

Съобразно мисията на фирмата, целите, които се поставят са запазване извоюваните територии на пазара и следване начертания план за увеличаване на продажбите.

Бизнес концепция

Бизнес концепцията на фирмата се основава на доброто обслужване, добрата поддръжка, коректно отношение и доволни клиенти. “АгротехНИКИ” ЕООД изгражда мрежа от лоялни клиенти.

Продукти

Продуктите, които са обект на търговия са с високо качество, добра изработка, осигурена гаранция и високо технологично ниво.

Услуги

“АгротехНИКИ” ЕООД осигурява на своите клиенти пълна гама от услуги във връзка с продуктите обект на търговия – монтаж, сервиз, доставка, поддръжка, и следгаранционно обслужване.

Агротехники ЕООД е фирма с 28 годишен опит и история на българския пазар. Слави се с добро име, отлично обслужване, навременна реакция и високо качество на услугите, които предлага.

Нейното основаване датира от далечната 1991 година. Създадена е в град Бургас, който е разположен на източното крайбрежие на България. Първоначално е изградена като едноличен търговец с наименование ЕТ “НИКИ”.

Основната мисия и идея на фирмата от самото и създаване е била и е дългосрочно развитие, налагане на пазара и завоюване на завидни позиции в пазарната ниша, в която се разполага. Сферата, в която оперира са продажбите на малогабаритна селскостопанска техника, градинска техника и лека строителна техника. Също така неизменна част от дейността са дистрибуция и сервизно обслужване.

ЕТ “НИКИ” много бързо придобива известност и сключва редица партньорски договори с международни фирми стъпили на българския пазар. Така дейността на фирмата се разраства много бързо, както и нейният продуктов диапазон, трупат се нови активи.

ЕТ “НИКИ” още от самото си създаване взима активно участие в редица изложения и неведнъж печели медали за авторитетно представяне и качество на работата си.

През 2006 година ЕТ “НИКИ” се трансформира в “АгротехНИКИ” ЕООД съобразно разрастването на дейността си и мащаба на продажбите. Главно фирмата залага на разширяване и разнообразяване на гамата от продукти, които предлага.

Основна партньорска дейност Фирмата развива с представители на Германия, Италия, Дания, Франция, Япония и други. Сред най-известни измежду тях са: STIHL, Grundfos, Ebara, BRIGGS & STRATTON, FELCO, MATABI, ARS, GARDENA, SUBARU, HONDA, Gardenia и други.

X